Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

'Εκοψε την βασιλόπιτα του το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιππείου


Σε μια λιτή εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία, έκοψε την βασιλόπιτα του το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιππείου. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, έδωσαν ραντεβού τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην αίθουσα του Πολύκεντρου, για να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιππείου Ευάγγελος Σάλτας ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία που δίνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος στο χορευτικό του τμήμα καθώς αποτελεί το ζωντανό του μέρος και εξέφρασε την ελπίδα πάλι ο σύλλογος να μπορέσει να δείξει τις εκδηλώσεις του στον κοινό του, όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο δάσκαλος χορού, Θύμιος Σαραντίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία και την πρόθεση του τμήματος να συνεχίσει το έργο του και αυτήν την χρονιά.Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και με χορευτικές επιδείξεις από τα μέλη του τμήματος.Η προσφορά της βασιλόπιτας ήταν από την κ.Ζήνα Σάλτα ενώ η προσφορά του δώρου ήταν από τον κ. Ευστράτιο Γεωμηλά, τους οποίους ο πολιτιστικός σύλλογος ευχαριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου